The Assignment 2016

Data:martie 9th, 2017Genul:2016 Actiune Crima Thriller
The Assignment 2016 film online subtitrat in romana

The Assignment 2016 Misiunea filme online subtitrate in Romana

O femeie chirurg manipulatoare decide sa razbune moartea fratelui sau. Este capabila de orice doar sa il gaseasca pe asasin si sa il faca sa plateasca pentru fapta sa. Franck Kitchen este un asasin nemilos care isi urmareste victimele si le ucide cu sange rece pentru a-si duce contractele la bun sfarsit. Insa, de data aceasta, contractul este el insusi. Dupa ce este rapit, Franck se trezeste cu un chip nou si intelege ca este obiectul unei manpulari teribile.

Following an ace assassin who is double crossed by gangsters and falls into the hands of rogue surgeon known as The Doctor who turns him into a woman. The hitman now a hitwoman sets out for revenge, aided by a nurse named Johnnie who also has secrets.

Urmareste filmul online The Assignment 2016 Misiunea filme online subtitrat in Limba Romana pe www.FilmeOnline24.Info

 

Server: 1

Server: 2

Server: 3

Server: 4

 

Trailer:

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2018 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2018 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2018, filme noi 2018 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta