Dinosaur Island 2014

Data:octombrie 24th, 2015Genul:2014 Aventura Familie Science Fiction

 

Dinosaur Island 2014 film online subtitrat in Romana.

Bazat pe o vacanta care devine o aventura de o viață pentru un băiat pe nume Lucas care se găsește el însuși blocat într-o lume plină de nave fantoma și creaturi preistorice. El pornește într-o călătorie care ii va schimba viitorul lui pentru totdeauna. În timp ce caută alte semne de viață, Lucas aude o emisiune de radio la distanță și este atras în junglă, unde întâlnește o fată frumoasă tânără care susține că a venit acolo in 1950 (Kate Rasmussen.), Împreună se stabilesc pe o căutare pentru a ajunge acasă.

The adventure begins when 13-year-old Lucas embarks on the vacation of a lifetime. When disaster strikes, Lucas finds himself stranded in a strange land littered with ghost ships and prehistoric creatures. While searching for other signs of life, Lucas hears a radio broadcast in the distance and is drawn into the jungle, where he encounters a beautiful young girl who claims to have come from the 1950s. Together they set out on a quest to get home, all the while uncovering secrets that will forever change the future.

Dinosaur Island 2014 – filme online subtitrate Ro.

 

Nota IMDb: 3,3

Calitate Film: DVDRip

Trailer:

 

Server: 1

Server: 2


Server: 3


Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2018 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2018 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2018, filme noi 2018 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta